OM OSS

AURSKOG-HØLAND UTBYGGINGSSELSKAP

er 100 % eiet av Aurskog-Høland kommune og har som målsetning å bidra til etablering av næringsvirksomhet i kommunen. Dette gjøres gjennom å erverve tomteområder, gjøre disse byggeklare og eventuelt oppføre næringsbygg for salg eller utleie. Utbyggingsselskapet har ervervet tomteområder på Finstadhagan i Aurskog, Killingmo i Aurskog og Bjørkelangen næringspark. Utbyggingsselskapets hovedformål er å bidra til å sikre eksisterende arbeidsplasser og/ eller utvikle nye arbeidsplasser i Aurskog-Høland kommune. Selskapet har siden starten i 1997 vært med å utvikle ca. 350 daa næringstomter og stått for utbygging av ca. 25000 kvm næringsbygg.

ASSISTANSE TIL NÆRINGSLIVET

Aurskog-Høland kommune kan, som en av få kommuner på Romerike, tilby næringsdrivende betydelig assistanse i etablering. Aurskog-Høland utbyggingsselskap bistår næringslivet med prisgunstige tomter.

FINANSIERINGS-LØSNINGER

I samarbeid med våre bankforbindelser kan vi tilby gode finansieringsløsninger. Dette gir vi deg: Lav kapitalbinding i startfasen, mulighet til å bruke din kapital til investering i driften og fleksibilitet.

VÅRT MÅL

Utbyggingsselskapets hovedmål er å bidra til å sikre eksisterende arbeidsplasser og/eller utvikle nye arbeidsplasser i Aurskog-Høland kommune. Selskapet har fra starten i 1997 vært med på å utvikle ca. 350 daa næringstomter og stått for utbygging av ca.
25 000 m² næringsbygg.

Erik Bakke

Daglig Leder

Klikk på bildet av Erik Bakke for info fra daglig leder.

LURER DU PÅ NOE?

HVA SIER KUNDENE?

Samarbeidet og den gunstige modellen for finansiering ble avgjørende for oss ved valg av plassering. Dette har vi ikke angret på.

Renor har fått god assistanse fra Utbyggingsselskapet for å muliggjøre nødvendig forbedringer av drifts-forholdene på sitt anlegg på Aurskog. 

© Copyright 2021 Aurskog-Høland Utbyggingsselskap AS - All Rights Reserved
Levert av Beate Hansson powered by VISIVO.NO