Aurskog-Høland Utbyggingsselskap

Vi er er heleid av Aurskog-Høland kommune og har som målsetning å bidra til etablering av næringsvirksomhet i kommunen.

Dette gjøres gjennom å erverve tomteområder, gjøre disse byggeklare og eventuelt oppføre næringsbygg for salg eller utleie. Utbyggingsselskapet har ervervet tomteområder på Finstadhagan i Aurskog, Killingmo i Aurskog og Bjørkelangen næringspark.

Utbyggingsselskapets hovedformål er å bidra til å sikre eksisterende arbeidsplasser og/ eller utvikle nye arbeidsplasser i Aurskog-Høland kommune. Selskapet har siden starten i 1997 vært med å utvikle ca. 350 daa næringstomter og stått for utbygging av ca. 25000 kvm næringsbygg.

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Assistanse til næringslivet

Aurskog-Høland kommune kan, som en av få kommuner på Romerike, tilby næringsdrivende betydelig assistanse i etablering. Aurskog-Høland utbyggingsselskap bistår næringslivet med prisgunstige tomter.

Work Image

Finansieringsløsninger

I samarbeid med våre bankforbindelser kan vi tilby gode finansieringsløsninger. Dette gir vi deg: Lav kapitalbinding i startfasen, mulighet til å bruke din kapital til investering i driften og fleksibilitet.

Work Image

Vårt mål

Utbyggingsselskapets hovedmål er å bidra til å sikre eksisterende arbeidsplasser og/eller utvikle nye arbeidsplasser i Aurskog-Høland kommune. Selskapet har fra starten i 1997 vært med på å utvikle ca. 350 daa næringstomter og stått for utbygging av ca.25 000 m² næringsbygg.

Work Image

Hvem vi er

Aurskog-Høland Utbyggingsselskap er er heleid av Aurskog-Høland kommune og har siden oppstarten i 1997 vært under en stødig ledelse av en av bygdas fremste ildsjeler.

Lurer du på noe? La oss
slå av en prat!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.